ביטול מחיקה
שחזור החשבון
אם ביקשתם למחוק את החשבון, אפשר לבטל את הבקשה בתוך 30 יום. אישור הסיסמה מבטל את המחיקה ומחבר אתכם מחדש.
נזכרתם שהכול תקין? חזרה לכניסה
לאחר ביטול המחיקה החשבון חוזר לפעול במלואו, וכל ההגדרות נשמרות.
אם ביקשתם למחוק את החשבון, אפשר לבטל את הבקשה בתוך 30 יום. אישור הסיסמה מבטל את המחיקה ומחבר אתכם מחדש.
נזכרתם שהכול תקין? חזרה לכניסה
לאחר ביטול המחיקה החשבון חוזר לפעול במלואו, וכל ההגדרות נשמרות.